Nové sady BMW M5 232 míľ Drifting World Record – Video

BMW predstavilo svoj nový, 592 koní M5 v čo najlepšej možnej metóde – nastavením svetového rekordu s ním. Automobilka má oveľa viac ako zdvojnásobenie rekordu pre najdlhší drift, ktorý spravuje 232,5 míľ za osem hodín.
Predchádzajúci rekord bol jednoduchý 89,55 míľ, ktorý bol v roku 2014 od spoločnosti Toyota GT 86. Drift Marathon BMW bol dokončený Racing Motorist John Schwartz, ktorý spolu s presným motoristom Mattom Mullinsom prelomil záznam pre najdlhší dvojitý automobilový drift, na 49.25 míle za hodinu.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

• Cesty prelomenie svetových rekordov
11

Počas rekordného pokusu, kde bolo v priemere M5 2018 M5 v priemere 29 mph, bolo potrebné na doplnenie päťkrát tankovať vozidlo. Ako ukazuje video (vyššie), podpora M5 obsahovala systém nabitého tankovania na mieru, ktorý umožnil inžiniera vyplniť novú úložnú nádrž M5 v pohybe.
Pokus o záznam sa uskutočnil na panvici mokrého šmyku, ale iná ako nádrž na ukladanie paliva na mieru, M5 bol v podstate modelom klienta. Schwartz, ktorého denné úlohy zahŕňajú pokyny pre presnú jazdu, uviedol, že nový rekord bol „obrovské víťazstvo všade okolo“.

Aký vynikajúci je nový rekord svetového unášania BMW? Pochopme, čomu veríte v komentároch!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *