Uncategorized

„Vodiči sa nepýtali, či chcú autonómne autá“

, nevadí obrovský spor o tom, čo je najlepšie: trochu lacné autá s vnútorným spaľovaním alebo pomerne nákladné 100 % elektrické vozidlá. Alebo medzi týmito dvoma hybridmi, ktoré – pre mňa zatiaľ – zostávajú obľúbeným kompromisom.
Ďalšia, ešte väčšia, oveľa zložitejšia, emotívnejšia a život meniaca sa diskusia o tom zvýši niekoľko zárezov. V jadre? Údajne „bezpečné aj šikovné“ autonómne technológie, namiesto toho, aby sme pokračovali v riadení našich údajne „nebezpečných aj hlúpe“. Hmmm! Oficiálne upozornenie z vašich: Toto bude pravdepodobne spor súvisiaci s automobilom v storočí. Nie je to situácia, keď dostaneme autá bez vodiča; Je to situácia, keď presne to, koľko budú stáť, ktorí budú priekopníkmi, aby ich najprv využili, ako aj to, ktoré podnikanie bude odvážnejší tým, že ich bude poistenia. Predpisy budú tiež požiadavka extrémne zmenené a doplnené, ako aj niektoré. Crikes!

Navrhované právne predpisy týkajúce sa hands-free „budú ohroziť životy“, výstražné odborníci na bezpečnosť

Vodiči, ako aj cestujúcich sa nepýtali, či chcú vozidlá, ktoré jazdia sami. Presne aké je to bizarné? Dokonca ešte oveľa bizarnejšie, bežne zalepená spoločnosť výrobcov motorových motorov, ako aj obchodníkov, ako aj skvele bezradná britská vláda ich chcú. Dôvod ma? A čo názory ľudí? SMMT a Parlament nevysvetlili, že ich želanie zastaviť vyškolené, kvalifikované licencované vodiči, ER, šoférovanie. Táto krutá technika „vyhodenia vodiča“ je tak nepochopiteľná a nelogická, že je hraničná zlovestná. Som hlboko podozrivý z toho, čo sa deje.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *