Uncategorized

NOVÝ 2019 SKODA KAMIQ: Ceny oznámené

SKODA sa s tým konečne pripojili k nesmierne konkurenčnému kompaktnému trhu SUV; Nová Škoda Kamiq. Bola odhalená na motorickej výstave v Ženeve v roku 2019, pričom sľub je jedným z najfunkčnejších a najmodernejších automobilov svojej triedy. Ceny začínajú od 17 700 GBP, pričom prvé dodávky splatné do novembra.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Ponúkajú sa štyri úrovne výbavy. Základný model Kamiq S je konvenčný s 16-palcovými zliatinovými kolesami, LED svetlometmi, klimatizáciou a 6,5-palcovým „hojdajúcim“ informačným systémom s pripojením Bluetooth.
• Najlepšie kompaktné SUV v predaji teraz
Kamiq SE v strednom rozsahu je cena od 19 135 GBP a dodáva nárazníky zafarbené tela, 17-palcové zliatinové kolesá, parkovacie snímače zadných vozidiel, tempomat, automatické svetlomety, stierače snímajúce dažď s SmartLink a Apple CarPlay.
Kamiq SE L v hornom strednom rozsahu Škody začína od 21 180 GBP. Dodatky zahŕňajú 18-palcové zliatinové kolesá, detekcia slepého bodu a revidované zadné žiarovky LED s dynamickými ukazovateľmi. Vo vnútri kupujúci dostávajú čierne a strieborné čalúnenie mikrosuede a 9,2-palcový infotainmentový systém „Amundsen“ so satelitnou navigáciou.
Kamiq Monte Carlo Trim-Tain-Trevel Czech značky Kamiq Monte Carlo je dodávaný so špeciálnymi 18-palcovými zliatinami, súpravou tela inšpirovanej športom, novou lesklou čiernou mriežkou, sklom súkromia, panoramatickým skleneným hliníkovým pedálom a červeným vnútorným okolitým osvetlením. Ceny sa čoskoro potvrdia.
26

K dispozícii sú štyri pohonné jednotky predných kolies, pričom kupujúci majú na výber z troch benzínov a jednej nafty. Možnosti benzínu zahŕňajú pár preplňovaných 1,0-litrových trojvalcov, s 94 koní alebo 113 koní a turbodúchadlom 1,5-litrový štvorvalcový štvorvalc so 148 koní.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *