Uncategorized

Peugeot ísť do Európy iba v Európe do roku 2030

CEO Peugeot Linda Jackson oznámil, že firma bude do roku 2030 predať iba elektrické automobily v Európe. Iniciatíva je súčasťou materskej spoločnosti Stellantis’s Electrification Drive 21,7 miliárd GBP, v ktorej 70, v ktorej 70 Pod percentami predaja skupiny bude pochádzať z automobilov s nízkymi emisiami v rámci rovnakého časového rámca.
Jackson však tiež uviedol, že mimo Európy bude pre kupujúcich upozornenie, ktorí po termíne 2030 budú môcť získať nového benzínu a naftového poháňania.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

V rozhovore pre spoločnosť Automotive News Europe uviedla: „Keď sa posúvame na nové platformy [Stellantis], do roku 2030 v Európe budú všetky naše modely elektrické. Stále sa však musím ubezpečiť, že udržiavam ponuky internej príčiny pre medzinárodných zákazníkov. “

Peugeot E-208 a E-2008 Získajte rozsah vylepšenia za rok 2022

Rozhodnutie naznačuje, že Peugeot sa stane jednou z predchádzajúcich značiek na dosiahnutie úplnej elektrifikácie v stajni Stellantis; Má podobnú časovú os ako Opel/Vauxhall, ktorý bude do roku 2028 elektrickým spôsobom.
Peugeot je už na dobrej ceste k úplnej elektrifikácii. Nový 308 získa v roku 2023 možnosť EV a všetky komerčné automobily firmy môžu byť špecifikované pomocou batérie a elektrickej hnacej sústavy.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *