Uncategorized

2019 Citroen Relay Van oznámil: Elektrická verzia Potvrdená

Citroen uviedla na trh novú verziu dodávky štafetového panela, ktorá sa pripojí k aktualizovanej verzii spoločnosti Peugeot Boxer a New Vauxhall Vivaro v komerčnom vozidle skupiny PSA.
Aktualizácie pre rok 2019 zahŕňajú novú celoelektrickú možnosť, revidovaný rozsah dieselových motorov kompatibilných s EUR 6.2, pár čerstvých úrovní výbavy a súbor nových bezpečnostných technológií. Ceny za konvenčne poháňané štafety sa začínajú od 23 980 GBP a stúpajú na 33 330 GBP (obidve s výnimkou DPH).
Reklama – článok pokračuje nižšie

• Najlepšie dodávky na veľké panely, ktoré si môžete kúpiť v roku 2019
Nové relé je poháňané preplňovaným 2,2-litrovým štvorvalcovým naftou, ktorá je k dispozícii v troch stavoch vyladenia. Najmenej výkonný variant produkuje krútiaci moment 118 koní a krútiaci moment 300 Nm, ponúka moment stredného rozsahu a 340 nm krútiaceho momentu a dojmový vrchol poskytuje krútiaci moment 163 k a 370 Nm krútiaceho momentu. Všetky tri motory sú k dispozícii iba so šesťstupňovou manuálnou prevodovkou.
Citroen predstavil na výstave komerčných vozidiel 2019 celoelektrickú verziu reléovej dodávky s maximálnym dosahom 169 míľ. Francúzska značka ešte musí oficiálne oznámiť kompletný technický prehľad spoločnosti Electric Van, ale bude zdieľať svoje základy s nadchádzajúcim Vauxhall Vivaro Electric.
Pre modelové relé 2019 sú k dispozícii dve nové úrovne výbavy; „Pracovník“ a „vodič“. Citroen tvrdí, že prvý balík je zameraný na živnostníkov, ktorí bežne prenášajú tovar a ľudí na ťažko prístupných pracovných miestach. Dodáva zdvihnuté nastavenie odpruženia, ochranu proti podvozku, pneumatiky v celej sezóne, predné a zadné bahnité vločky a ovládanie zostupu z kopca.
Úroveň výbavy „Driver“ spoločnosti Citroen je určená pre zákazníkov, ktorí vo svojich dodávkach vydávajú dlhšie cesty. Dodáva celý rad funkcií pohodlia a vodiča vrátane klimatizácie, satelitnej navigácie, reverznej kamery, nabíjacej zásuvky USB, automatických svetlometov, automatických stieračov čelného skla a výstražného systému odchodu z jazdného pruhu.
Základný model relé X prichádza ako konvenčný s ABS, ESP, airbagom vodiča, asistenciou Hill-Start a Full Steel Perkhead. Podnikové verzie stredného rozsahu pridávajú k tejto špecifikácii s asistenciou zadného parku, sedadlom s výškou prispôsobiteľnej vodiča s bedrovou podporou a päťpalcový infotainment obrazovky pomocou zvukového prehrávača MP3 a podporou pre satelitnú navigáciu.
Medzi ďalšie vylepšenia zariadenia patrí systém výstražnej dopravy zadnej dopravy (ktorý môže objaviť vozidlá až do 50 metrov na oboch stranách dodávky pri obrátení), konvenčný telematický systém a systém monitorovania slepého bodu, ktorý môže ponúknuť pomoc s prívesmi medzi tromi a deviatimi metrami. .

Teraz si prečítajte našu recenziu Old Citroen Relay. Dajte nám vedieť svoje myšlienky v sekcii komentárov nižšie …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *