Nissan Micra 2013

Nissan aktualizoval MICRA oveľa mužskejším vzhľadom, novou inováciou infotainmentu, ako aj vylepšeným interiérom.
Úpravy predného konca sú dosť rozsiahle, pričom Micra prijme novú mriežku, kapotu, krídla, svetlomety a nárazník, aby vytvorili menej bug-očí vzhľad, ktorý sa zmestí oveľa lepšie so zvyškom radu Nissan.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Aktualizácie vzadu sú menej výrazné, ale Nissan jemne upravil nárazník a namontoval sadu LED chvostov. Navyše, kupujúci si teraz môžu zvoliť farbu kolies, ako aj zrkadlá dverí.
Na našich fotografiách je tiež výber nových farieb farieb – vrátane tichomorskej modrej, ako aj návrhy čerstvých zliatinových kolies.
Vo vnútri bola stredová konzola retylovaná a teraz je dokončená v elegantnej lesklej čiernej farbe, zatiaľ čo všetky vzory sú teraz vybavené 12V zásuvkou na nabíjanie elektronických gadgetov v pohybe.
Teraz je ponúkaný najaktuálnejší informačný systém spoločnosti Nissanconnect, ako aj obsahuje obrazovku, ktorá sa zvýšila vo veľkosti od piatich palcov do 5,8 palca. Má tiež namontovanú techniku ​​spoločnosti Google Send-to-Car, čo umožňuje motoristom plánovať cestu v dome a posielať pokyny do auta.
Neexistovali žiadne úpravy zostavy motora alebo podvozku, takže je to presne rovnaká možnosť benzínového motora s hmotnosťou 1,2 litra s 79 koní alebo preplňovaným 1,2-litrovým motorom s 97 koní. Ten vyhlasuje pôsobivo nízke emisie CO2 95 g/km, s ekonomickou klímou paliva 68,9 mpg. Základný 1,2-litrový má čísla 57,0 MPG, ako aj 115 g/km.
Facelifted Micra sa predáva práve tu v septembri, ako aj keď ceny ešte neboli odhalené, bolo nám povedané, že v metóde zmien očakávajú veľmi kúsok.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *