Uncategorized

Mercedes E Class Coupe, ako aj facelift Cabriolet

, ktorý je v súlade s vystavením facelifovaného salónu triedy E, ako aj z majetku, Mercedes E-Class Coupe, ako aj Cabriolet ako nové technológie.
Rovnako ako revidovaný salón, kupé triedy E, ako aj nosy Cabriolet, teraz fungujú skôr dva, jednotlivé svetlové šošovky ako pár jednotiek Twin Light. Nové svetlá vybaveného LED však fungujú denné svetlá funkcie, ktoré poskytujú vzhľad štvorjadrových svetlometov starého modelu.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

Nové kupé a Cabriolet tiež dostávajú nové predné nárazníky s oveľa výraznejšími prívodmi vzduchu, zatiaľ čo zadná časť oboch funkcií revidovala LED chvostové svetlá.
Je tu nový zadný nárazník, ktorý má aj väčší difúzor, ktorý pomáha poskytovať autám a nákladným autom oveľa svalovejším postojom, zatiaľ čo v boku auta, ktorý bol vykopaný na facelifovanom salóne, je zachovaný, rovnako ako Will. Nakoniec sa stala funkciou štýlu ochrannej známky vyhradenej pre kupé a modely Cabriolet.
Z interiéru nového salónu, ako aj výberového konštrukcie na automatických vzorových spínačoch zo stredovej konzoly do riadiaceho stĺpca, sa transponujú s trojčlenným prístrojom Binnacle, analógovými hodinami, ako aj prepracovanými otvormi vzduchu, ako aj výberom pre výstroj na automatické spínače dizajnov zo stredovej konzoly.
Drop-top Cars and Truck obsahuje štandardný systém AirCap spoločnosti AirCap. Vyvinutý na zníženie veterného bufetu pri znížení strešného systému sa čiapka objaví z hornej časti čelného skla okamžite, keď zasiahnete 25 mph, ako aj opäť spustenie, keď sa pomýlite pod 9 mph. Ohrievače krku AirScarf vyvinuté do predných sedadiel sú voliteľné.
Kupé aj Cabriolet majú úžitok z novej bezpečnostnej sade pochádzajú z nasledujúcej triedy S, vrátane stereofónnej viacúčelovej videokamery, ktorá umožňuje automobilom a nákladným autom nájsť vstupnú alebo prechodnú dopravu, chodcov a značiek webovej dopravy.
Automatický systém brzdenia mesta je tiež vybavený ako štandard, zatiaľ čo najnovšia adaptívna plavba spravuje riadenie pri udržiavaní automobilov a nákladných automobilov vo svojom jazdnom pruhu, ako aj aktívna asistencia s vysokým lúčom, ktorý maskuje časť primárneho lúča LED diódy Svetlomety, aby sa predišlo ohromujúcim prichádzajúcim ovládačom, sú na zozname možností.
Celá odroda motora vo Veľkej Británii sa ešte musí potvrdiť, ale budú ponúkané dva benzínové a tri dieselové jednotky. Nový efektívny štvorvalcový benzínový benzínový systém spoločnosti Mercedes sa tiež pripojí k zostave.

Keď sa autá a nákladné auto v apríli predávajú šesťstupňová príručka alebo prevodovky automobilov 7G-tronic. Náklady budú tiež lepšie overené do dátumu predaja.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *