Uncategorized

Nová All-Electric Variety Rover, ktorá sa má predávať do roku 2024

Land Rover, je v procese jeho najväčšieho aktualizácie produktu vôbec. V priebehu nasledujúcich piatich rokov uvidí značku šesť úplne elektrických vzorov, ako aj jeden z prvých, ktorý sa ukáže, bude čistá verzia úplne novej Variety Rover.
Piata generácia špičkového terénu je spôsobená zavedením koncom tohto roka, poháňaného rôznymi miernymi hybridnými a plug-in hybridné hnacie súpravy. Elektrický variant je nastavený tak, aby dodržiaval v roku 2024 – časť tlaku, ktorý musí vidieť každý dizajn v odrode Land Rover, ktorý sa používa s výberom hnacej sústavy bez spaľovania do roku 2030.

Electric Jaguar XJ plánuje sekaný na poslednú chvíľu

To všetko samozrejme naznačuje, že ďalšia odroda Rover sa skončí najradikálnejšou a technicky vyspelejšou verziou, ktorá bola v 50-ročnej histórii SUV. Štýl bude nový od základov, ako aj na základe nového modulárneho pozdĺžneho dizajnu Land Rover (MLA) – potrebný krok v nákupe, ktorý vyhovuje elektrifikovaným hnacím ústrim.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Inžinieri už rok testujú prototypy okolo ústredia firmy v Gaydone. Pokrokové muly sú kombináciou nového bežeckého výstroja, ako aj existujúceho odrody Rover Bodyshells, ktoré neposkytujú veľa preč, pokiaľ ide o nový vzhľad SUV.
Range Rover na vedenie trhu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *