Uncategorized

Maserati dvojmiestne športové autá a nákladné autá pravdepodobne v roku 2016

Nový dvojmiestny športový automobil a nákladné autá Maserati vyzerá postupne pravdepodobné, ako sa môže objaviť v roku 2016, odhalenie automobilov sa môže odhaliť.
Manažér spoločnosti Harald J Wester predtým poukázal na možnosť takéhoto vozidla. Giulio Pastore, generálny manažér spoločnosti Maserati Europe, však poskytol najväčší náznak prebiehajúceho príchodu vozidla.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Povedal: „Nechceme stratiť totožnosť športovosti pre Maserati. V roku 2015, ako aj rok potom veríme novému menšiemu športovému vozidlu, sa bude konať nové Grancabrio a Granturismo. “
Všeobecne sa uznáva, že autá a nákladné vozidlá budú v polovici moci, avšak Pastore exponovaný, že by nebol založený na Alfa 4C, ako sa predtým špekulovalo. Vysvetlil: „Potrebovalo by sme, aby sme pre Maserati vyrobili oveľa športovejšie, úplne nové telo.“
Tento nový športový automobil a nákladné autá by bol prísnym dvojmiestnym a mal by byť menší pre ďalšie granturismo, čo by sa samo o sebe mohlo zmenšiť, aby sa skončilo dvojplusovým dvoma sedadlami pre vylepšenú dynamiku.
Presne tam, kde by autá a nákladné auto sedeli v odrode, sa ešte musí potvrdiť. Jedna vec je však odstránenie-bude to naj športelejší Maserati ponúkaný ako Pestore exponovaný, že firma tiež neplánuje vyvinúť hypercar založený na Ferrari la Ferrari, rovnakou metódou, akú mala MC12 založená na ENZO.
Úspech nového Quattroporte, ako aj nadchádzajúceho Ghibliho, sú rozhodujúce pre nové športové autá a prácu nákladných automobilov, ktoré sa dostanú do práce. Rovnako ako veci vyzerajú sľubne. Predaj Quattroporte vo výške 6 100 sa tento rok už v tomto roku dostane pred rozpočtovým plánom a navrhuje, aby Maserati silné plány ponúkli do roku 2015 50 000 automobilov a nákladných automobilov po celom svete.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *