Jaguar J-Pace Veľký elektrický SUV SUV pravdepodobne sekaný ako súčasť novej metódy

Jaguar, ktorý osilnil plány pre svoj veľmi skrutkovaný celoelektrický luxusný SUV J-Pace ako súčasť nového servisného plánu „Reimagine“ britskej značky britskej značky. Uvidí sa, že firma sa stane výrobcom iba EV do roku 2025.
Nový šéf Jaguar Land Rover, Thierry Bolloré, potvrdil, že celoelektrický veľký salónny automobil XJ už nebol súčasťou budúcej stratégie firmy, pričom Jaguar sa posunul smerom k šikmej elektrickej automobilovej architektúre.

Najlepšie elektrické SUV, aby ste sa dostali teraz

Obidve XJ – ktorý bol v záverečných fázach jeho vývoja a zrušil sa v jedenástej hodine – a J -Pace mal byť založený na modulárnej modulárnej pozdĺžnej architektonickej platforme JLR, ktorá sa môže použiť na plne elektrický, plug -in hybridný a mierny -Hybridové vozidlá. Túto platformu však teraz použije Land Rover.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Meno XJ však nemusí úplne zomrieť, pričom Jaguar uviedol, že štítok „môže byť zachovaný“.
Bolloré zdôraznil, že Jaguar „bude veľmi odlišný. SUV bude Land Rover. “ Budúce Jaguars budú mať v dôsledku toho oveľa pravdepodobnejšie tvar crossoverov, s navrhovanými rozmermi a celkovým štýlom celkového rozsahu od roku 2025 nastaveným na novú platformu Jaguarovej platformy EV.
Z správy je zrejmé, že vedenie spoločnosti Jaguar navrhuje oveľa podstatnejšie vzdialenosti od sestry Brand Land Rover, s navrhovanými veľkými SUV, ako je napríklad J-Pace, a obete novej stratégie.
Neznamená to, že spoločnosť JLR bude posunúť veľkú, luxusnú elektrickú SUV SUV, pretože existujú plány na čistú verziu novej piatej generácie Range Range Rover, ktorá sa má spustiť koncom tohto roka.
Elektrický variant slávneho SUV dorazí v roku 2024 ako súčasť nového plánu služieb, jedného zo šiestich plne elektrických pozemkových roverov, ktoré sa v priebehu nasledujúcich piatich rokov dostanú na trh, čo potvrdzuje záväzok spoločnosti JLR ponúknuť model EV každého štítkov v týchto dvoch Zostavy značiek do konca desaťročia.
Súčasťou toho bude použitie platformy Electric Modular Architecture (EMA), ktorá bude tiež podporovať elektrifikované verzie modelov s vnútorným spaľovaním.
Čo si myslíte o nadchádzajúcom Jaguar J-Pace? Dajte nám vedieť v sekcii komentárov nižšie …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *