Uncategorized

NOVÝ 2023 Porsche Macan Ev škádlil obrázky vývojového programu

Toto je náš prvý oficiálny pohľad na novú generáciu All-Electric Porsche Macan SUV. Spoločnosť tvrdí, že dokončila vývoj za zatvorenými dverami a nováčik je teraz určený pre hodnotenie v reálnom svete.
Electric MACAN sa uvedie na trh v roku 2023 pomocou novej celoelektrickej platformy s názvom Premium Platform Electric (PPE) a šéf výskumu a vývoja Porsche Dr. Michael Steiner škádlil niektoré z technických cieľov, na ktoré sa jeho inžinieri snažia dosiahnuť.

Najlepšie elektrické SUV na nákup teraz

„All-Electric MACAN bude najvýznamnejším modelom vo svojom segmente,“ hovorí Steiner. „Rovnako ako Taycan, aj All-Electric MACAN s 800-voltovou architektúrou ponúkne typickú performanciu spoločnosti Porsche.“ Neboli odhalené žiadne údaje, ale Porsche tvrdí, že Macan EV ponúkne vysoký výkon dlhého a „reprodukovateľný“ vysoký výkon.
Reklama – článok pokračuje nižšie

Porsche vykonal významný digitálny vývoj nového modelu pomocou presných techník simulácie počítača na identifikáciu slabých stránok v návrhu modelu. Porsche tvrdí, že to umožnilo identifikovať a vyriešiť problémy s automobilom virtuálne, predtým, ako sa fyzické prototypy vydajú na cestu. Napríklad firma vyvinula v interiéri nový displej a prevádzkový koncept bez toho, aby v skutočnosti vybudoval prototyp kokpitu skutočný svet.
Tieto nové obrázky, naše špionážne zábery a upútavka z hlineného modelu poskytujú určitý náznak toho, ako bude vyzerať čistý elektrický Macan. Na rozdiel od súčasného modelu bude SUV druhej generácie obsahovať plynulejší predný nárazník a štíhle svetlomety-ktoré sa zdajú byť ovplyvnené Taycanom. Predchádzajúce špionážne zábery tiež naznačujú, že SUV by mohla prijať siluetu podobnejšiu kupé.
15

K novej celoelektrickej MACAN sa pripojí aj nová verzia poháňaná benzínom, ktorá bude odhalená neskôr v roku 2021 a ponúkne kupujúcim výber štvor- alebo šesťvalcovej energie. Aj keď to nepotvrdilo, že bude pravdepodobne ťažkým faceliftom pre model v predaji teraz.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *