„Motorové relácie ako Detroit, Ženeva, Frankfurt a Paríž mali svoj deň“

so zmesou realizmu a ľútosti, avšak žiadne výčitky svedomia, je mojou úlohou povedať, že uzamknutie sa vyhlásilo ešte jedného. Viac obete. Je to zviera chápané ako celosvetová motorická show. Pripojte sa ku mne a uznávajte, že smrteľný zmiešaný nápoj Covid, ochromujúce náklady, zmenu požiadaviek spotrebiteľov a obmedzenia cestovania ho takmer vyhynuli. Tradične sa takéto predstavenia predstavovali v legendárnych hlavných mestách vozidiel ako Detroit, Ženeva, Frankfurt a Paríž. Všetci mali svoj deň.
Reklama – článok pokračuje nižšie

V šťastnejšej poznámke bude budúcnosť pre regionálne výstavy ružovo ružovo. Rovnako ako tu je niekoľko z non-virtuálnych udalostí, ktoré sú usporiadané, ktoré sú usporiadané tak, aby ste sa dostali do mäsa, od konca roku 2020 do leta 2021.

„Pop-up Motor Show je jednoduchý koncept presne v pravý čas“

Pokorná, rôzna, bezplatná vyskakovacia výstava v oblasti nákupného centra Location Center, Basingstoke, Hants, bola šokovaná kreslením v nespočetných pozorovateľoch (vrátane mňa) počas svojich posledných otváracích dní. Napriek zrozumiteľnému nedostatku oblasti a nových automobilov sa oplatí objaviť (pred 24. decembrom).
Organizátori v Goodwoode sú super veselo uvedením „Nové dátumy za rok 2021 budú odhalené koncom tohto roka“ na oslavu rýchlosti. Pravdepodobne verte, že jún alebo júl. Nie je overené, či bude zahrnutá pohyblivú motorickú show, avšak bez ohľadu na to, anglický FOS je vždy triedny akt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *