Uncategorized

„Kupujúci, ktorí tiež prijímajú nedostatočnú spoľahlivosť“

, ktorá kráčala okolo stojanov na motorickej show vo Frankfurte minulý týždeň, zasiahla ma, aký zlatý vek pre autá a pokrok v nákladných automobiloch to je. V domácnostiach (!), Autonómne autá a nákladné autá a nákladné autá z častí sveta, ktoré boli určite mimoriadne zahraničné, boli v domácnostiach (!), Autonómne autá a nákladné autá a nákladné autá z častí sveta, ktoré sa určite zdali byť mimoriadne cudzí, autá, supercary, autá inšpirované F1, autone a nákladné autá a nákladné autá z častí sveta, ktoré sa určite zdali byť mimoriadne cudzí V tomto podnikaní. Bola to majestátna obrazovka pomerne pozoruhodnej rýchlosti modifikácie v tomto mnohých presvedčivých odvetviach.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

• Mnoho dôveryhodných automobilov a nákladných automobilov na nákup
Všetky tieto rôzne výrobky majú však jednu spoločnú vec. Keď konečne dostanem možnosť riadiť sa – alebo byť v nich, chcem, aby pracovali. Bezchybne. Nie je nič, čo by som objavil oveľa viac priťažujúce, ako mať po ruke vynikajúce autá a nákladné auto, ako aj stretnutie s problémami (ako som našiel začiatkom tohto roka, keď som viedol Audi SQ7, ako aj šéfredaktor Steve Fowler, s ktorým zažil McLaren 570GT, ktoré v súčasnosti máme na aute, odhaľuje flotilu).
Zdá sa však, že niekoľko z vás je jednoduchšie potešiť. Preosievanie s výsledkami nášho prieskumu automobilov a nákladných automobilov využívaných Chauffeur tento týždeň som bol skutočne ohromený, keď som presne videl, ako dobre sa niektoré návrhy uskutočnili napriek pomerne vysokým výskytom porúch.
Ohromujúcich 36 percent majiteľov Toyota GT86 v našom prieskume malo problémy so svojím autom, a napriek tomu sa celkovo hodnotilo 16. miesto. Takmer jeden z troch MK1 Jaguar XFS mal chyby, a napriek tomu ste videli, že je to v tvare, aby ste ju umiestnili na treťom mieste. Ďalších desiatich najlepších automobilov a nákladných automobilov Škode výnimočné MK2 (štvrté), ako aj séria MK6 BMW 5 (deviateho)) boli tiež sériovými páchateľmi, pričom jeden zo štyroch, ako aj jeden z piatich, mal chyby.
Teraz som rozumný na to, aby som akceptoval, že žiadne autá a nákladné auto budú nikdy úplne dokonalé. Verím však, že ako spotrebitelia by sme mali v našich vozidlách trochu menej akceptovať problémy. Koniec koncov, požadovanie vyšších požiadaviek by bolo jedným z metód, ako zabezpečiť oveľa lepšiu spoľahlivosť v úžasnej vlne hi-tech nových návrhov, ktoré smerujú našu metódu v nasledujúcich rokoch.
Veríte si, že spoľahlivosť automobilov a nákladných vozidiel klesá? Pochopme v komentároch nižšie …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *