Uncategorized

Birmingham Tops Zoznam britských nehôd za peniaze horúcich oblastí pre druhý rok

Už druhý rok Birmingham prevzal nežiaducu najvyššiu oblasť v ligovej tabuľke „Crash For Cash“ Hot SPORTS.
Tabuľka, zostavená Úradom pre poistné pokrytie podvodov, uvádza Birmingham ako najvyššiu nehodu za peniaze vo Veľkej Británii v roku 2017, pričom desať z 30 najlepších poštových kódov sídli v Birminghame. Hoci vláda minulý rok zaviedla nové postupy na riešenie podvodov s poistným krytím, motorovými poisťovňami v celej Veľkej Británii stále nájdu podvodné poistné nároky, ktoré sa podávajú každé tri hodiny.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Údaje z Úradu pre poistné krytie Fraud navrhujú, aby nehody pre peniaze peňazí výdavky na poistenie UK Dodávatelia poistného krytia vo výške 336 miliónov GBP ročne, pričom Whiplash vyhlasuje, že do návrhu zákona pridá viac 2 miliárd GBP ročne. Keďže sa očakáva, že čestných motoristov zahrnutých pri nehode, ktoré sú v prípade falošných nárokov na whiplash, vykašľajú viac, pričom nevinní motoristi platia za typických ďalších 90 GBP za poistné poistné.
• Kolovanie automobilov a nákladných automobilov: Je zákonné úpravy najazdených kilometrov
Oveľa lepšia správa je, že počet inscenovaných nešťastí – kde sa dve poškodené automobily a nákladné vozidlá spájajú v nákupe úradov pre techniky pri verení nehode – klesol o 40 percent, hlavne vďaka novým nástrojom na prevenciu podvodov, ktoré využívajú poisťovatelia, ako sú poisťovatelia ako poisťovatelia Aviva.
Tom Gardiner, vedúci podvodu, Aviva, povedal: „Zostávame nesmierne znepokojení, že podvodníci naďalej ukladajú svoju vlastnú chamtivosť pred bezpečnosťou nevinných motoristov. Naše čísla ukazujú, že nehody predstavujú takmer polovicu všetkých organizovaných motorových podvodov, ktoré zisťujeme.
„Crash za peniaze nielen nepresahuje poistné pre autentických zákazníkov, ale ohrozuje nevinných motoristov. Je to tiež značný odtok z obmedzených verejných zdrojov, ako sú sanitky, orgány a čas A&E, z ktorých všetci sú úplne stratené falošné tvrdenia. Počet vyhlásení Whiplash je problémom, ktorý je špeciálny pre Spojené kráľovstvo, ako aj potrebuje naliehavú reformu. ““
2017 Top 10 nehody pre peniaze lokality PostCode
1. Birminghamb8
2. Birminghamb6
3. Birminghamb10
3. Bradfordbd9
5. Bradfordbd8
6. Manchesterm8
7. Bradfordbd3
8. Birminghamb25
9. Oldhamol8
10. Birminghamb11

Zdroj: Úrad pre poistné krytie podvody
Už ste niekedy boli svedkami podvodov s kashou? Povedzte nám v komentároch nižšie …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *