Uncategorized

„Najlepší automobil, aký bol kedy vyrobený, neexistuje“

„Aký je najlepší automobil vôbec?“ je otázka, ktorú som zvyčajne položená, ale nemám odpoveď – pretože taký automobil neexistuje. Po štyroch desaťročiach, ktoré vedú tisíce motorov, som však dospel k záveru, že to najlepšie pre dnešných kupujúcich je ten, ktorý slúži najlepším z dvoch svetov; používa trochu oboch; sú dva (alebo viac) automobilov v jednom.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Možno si myslíte, že potrebujete mestský automobil na dochádzanie v týždni, potom samostatný terénny hráč na sobotnú alebo nedeľnú zábavu v krajine alebo na pláži. Nie. Potrebujete 3,5 metre dlhú Suzuki Jimny 4×4, za menej ako polovicu ceny najlacnejších Land Rover.
• Najlepšie SUV a 4×4 na nákup
Podobne, ak máte vkus šampanské, ale rozpočet na vodu z vodovodu, pripojte sa k masám a akceptujte, že si nemôžete dovoliť získať alebo spustiť ten supercar, ktorý túžite. Takže zabudnite na to, že Ferrari stojí stovky tisíc a získajte použitý Hyundai Coupé V6 pre veľkolepé alebo dva. Vyzerá to, a je to superšport chudobného človeka. Je dôležité, že na rozdiel od talianskych vysnívaných automobilov je úžasné, že jemné šprinty pracujú, obchody, tip alebo kdekoľvek máte radi.
Vypočítajte, že potrebujete automobil s plechovou strešou 300 dní v roku, potom handru pre zvyšných 65? Nesprávne. Potrebujete konvertibilný tvrdý top. A prečo trpieť všetky náklady a úložné problémy klasického motora okrem súčasného auta, keď si môžete namiesto toho vybrať niečo medzi tým? Možno použitý Porsche Boxster 10 000 GBP. Ponúka to najlepšie z oboch svetov, ako je elegantnou modernou klasikou, ako aj veľmi použiteľným každodenným automobilom o meste. Skutočnosť, že hraničné hranice boxstera na status Supercar je čerešnička na torte.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *