Uncategorized

Formula E Tech na pohon All-Electric Mercedes-AMG, ktorý sleduje Job One HyperCar

Mercedes, môže sledovať príchod nového poháňaného Formuly 1, 986bhp Mercedes-AMG Job One -Electric HyperCar, ktorý by si tiež požičal inovácie, ktoré zaviedla divízia spoločnosti Motorsport.
V rozhovore pre odhalenie automobilov na motorovom výstave Frankfurt vystavili Job One, predseda predstavenstva Daimler A.G, ako aj vedúci Mercedes-Benz, Dr Dieter Zetsche, odhalil, že firma je pripravená prispôsobiť inováciám Formula E na cestnú dopravu. , All-Electric Balíček.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

S firmou, ktorá sa zameriava na štvrtinu jej predaja, ktorá bude do roku 2025 celoelektrický, ako aj s položkou Mercedes-AMG Formula E organizovaného zo sezóny 2019/20, Dr Zetsche znel potenciálne manželstvo týchto dvoch plánov s Nové celé elektrické autá a nákladné autá, ktoré sa môžu pochváliť podobnou úrovňou výkonu, ako aj vhodnosťou v nedávnej exponovanej práci.
Dr. Zetsche nazval prácu „vypočítaným rozhodnutím, ktoré vysvetľuje AMG do budúcnosti.
• Najlepšie elektrické autá a nákladné autá na získanie teraz
„Máme veľmi určité plány, ako elektrické prvky idú zo 48 voltov na mierny hybrid, na plug-in hybrid, potom do plnohodnotného a presne toho, ako sa to vzťahuje aj na výkonné automobily.“
Na otázku, či inovácia Formula E by mohla poháňať celoelektrickú vlajkovú loď Mercedes-AMG, dodala Zetsche: „Nie je to nešťastie, že do roku 2020 začneme vo Formule E, čo je v tom čase oveľa viac PR aj PR reklamná platforma.
“Ale keď vstúpime, chceme k dohode prispieť k tomu, že to skončí oveľa viac a oveľa viac športovou platformou, so skutočnou a ťažkou konkurenciou, takže reakcia je áno.”
Je pochopené, že McLaren tiež pracuje na vytvorení celoelektrického hypercaru ako nástupcu EV pre P1. Pokiaľ ide o Mercedes, celoelektrická práca One Stablemate zostáva pevne zamestnanie v nasledujúcom desaťročí za predpokladu, že ešte stále musíme vidieť hotovú produkčnú verziu novej vlajkovej vlajkovej lode Formuly 1.
Páči sa vám koncept elektrického hypercaru z Mercedes-AMG? Pochopme v komentároch …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *